Post- och besöksadress:
Falsterbogatan 17
SE 214 36 Malmö

Telefon: 040-709 91
Fax: 040-795 96

info(at)barnensscen.nu

Barnens scen drivs med
stöd av Malmö kulturstöd 
och Kulturrådet.

Malmö stad

Kulturrådet

 

Hitta hit

  Barnens scen ligger i sydvästra hörnet av Malmö Folkets Park. Vi finns i det stora runda gula huset som ligger alldeles intill gungorna på lekplatsen. Adressen är Falsterbogatan 17. Närmaste in/utgång är genom vår egen grind via Falsterbogatan.

Buss

Folkets Park ligger norr om Möllevångstorget och på promenadavstånd från Triangeln och Södervärn.
Vill man ta bussen så går buss nr 32 och nr 5 från Centralen.

Hållplatsen heter Folkets Park och ligger precis utanför huvudentrén på Amiralsgatan.

För förskolor och skolor i Malmö stad finns också Kulturbussen att boka. Den är kostnadsfri och får bara användas när man ska till och från kulturarrangemang. Bokas på 040-685 78 08.

Parkering

Om man kör bil ska man tänka på att vara ute i god tid då det ibland kan vara svårt att hitta parkering nära Folkets Park. Det finns ett fåtal platser på Norra Parkgatan. På Falsterbogatan och Kristianstadgatan finns det fler platser men tänk på att på helger är det svårt att hitta plats även här.

Närmsta parkeringshus  kan du hitta genom att klicka på länken.

Allra närmst ligger "Dimman" på Friisgatan 37, men där är det oftast fullt...

Vi rekommenderar P-huset Leonard som ligger vid Möllevångtorget, infart via Claesgatan 6. P-huset Leonard är öppet alla dagar kl 07-23.

Besöksadress:

Barnens Scen, Falsterbogatan 17, 241 36 Malmö

 

För att lasta in: Vi har inte fått vår egen grind på baksidan ännu så tills vidare får godstransporter köra in i parken från korsningen Falsterbogatan/Sölvesborgsgatan. Där finns det en grind in i parken. Kör in där, ta till vänster in mot "Far i hatten" och lekparkerna (kör försiktigt!)  för att komma till oss i parkens hörn. Inlastning sker som regel från baksidan av huset, om det inte är små enstaka kollin bara.

 

- Annan mer teknisk info för gästartister hittar du här: Tech info Barnens Scen

-