Post- och besöksadress:
Falsterbogatan 17
SE 214 36 Malmö

Telefon: 040-709 91
Fax: 040-795 96

info(at)barnensscen.nu

Barnens scen drivs med
stöd av Malmö kulturstöd 
och Kulturrådet.

Malmö stad

Kulturrådet

 

Också små människor har rätt till stora upplevelser.

Vi går mot en höst då vi anpassat vår lokal och våra rutiner för att kunna ta emot lite mindre publikgrupper än vanligt.

Några förändringar är tydligare än andra, som att vi har max publik 50 personer på alla arrangemang (det blir rätt snabbt fullsatt alltså) och att vi förbehåller oss rätten att neka om antalet besökande grupper blir för stort. Vi kommer att inskränka oss till ett minimum av olika "homogena grupper" som förskoleklasser t ex och vi kommer att vara mer styrande än vanligt i hur vi slussar in vår publik till sina sittplatser.

Allt för att ni tryggt ska kunna komma till oss också i dessa dystra tider då ett elakt litet virus ständigt svärmar någonstans omkring oss. Vi har gjort vad vi kan för att det inte ska kunna trivas här hos oss i allafall. Mer detaljer om detta kan du se i vårt säsongsprogram då det kommer till din E-postadress. För du prenumererar väl på vårt nyhetsbrev? Annars anmäl dig här. 

Vi gör tre säsongsprogram varje år och nästa kommer ut snart denna höst. Vårt program erbjuder då som vanligt spännande arrangemang med allt från teater, dans & musik till cirkus, film och inspirationskvällar.

 

-

Observera:

Biljettpriserna varierar under vår och höstsäsongerna, se information om biljetter och bokning under var föreställnings information. 

Vår verksamhet genomförs med stöd av Malmö Kulturstöd & Statens Kulturråd samt i samarbete med ABF Malmö, Unga Musik i Syd, Mix Musik och Malmö Folkets Park med flera.

VÄLKOMNA!

Föreställningar

Klicka på föreställningsnamnet för mer info samt speldatum.